Melding sluiten
Mist u iets in ons aanbod uitstapjes? Bel ons voor de mogelijkheden

 

Wilt u uw tegoed besteden aan uitstapjes die niet in onze webwinkel staan? Soms is dit mogelijk.

Lees hier verder. 

 

 

 

 

Uitstapjes en busvervoer

 
 
 

Andere mogelijkheden

In onze webwinkel vindt u veel aanbieders van leuke uitjes. Wij doen ons best om u zoveel mogelijk keuze te bieden. Toch kan het zijn dat ons aanbod niet aansluit bij uw wensen. Soms maken wij voor u een uitzondering. Neem hiervoor eerst contact met ons op. Dan bespreken wij met u of u uw tegoed anders kunt besteden.

Wanneer maken wij een uitzondering?

Met drie voorbeelden laten we u zien in welke situaties wij begrijpen dat ons aanbod niet passend is. Dit zijn maar voorbeelden, dus neem altijd contact met ons op als u uw situatie wilt bespreken. Wij denken graag met u mee.

1.     ‘Ik ga liever naar het museum’
Wij bieden via de webwinkel een aantal soorten uitstapjes, zoals: bioscoop, attractiepark en speeltuin. Van ieder soort uitstapje zijn er soms meerdere aanbieders. Mist u een soort uitstapje, zoals een museum? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee.  

Wilt u een keer met uw kind(eren) naar een speeltuin, de bioscoop of een attractiepark? Dan verwachten wij dat u een keuze maakt uit één van de aanbieders. Bent u gewend om altijd naar een andere speeltuin, bioscoop of attractiepark te gaan en wilt u uw tegoed daarvoor gebruiken? Daar maken wij geen uitzondering voor.

            2.     ‘Ik heb een beperking en kan alleen in een aangepast zwembad zwemmen’

Zwemmen ontspant en is goed voor uw gezondheid. We hebben daarom keuze uit verschillende zwembaden waar u terecht kunt. Maar misschien heeft u een beperking en kunt u alleen zwemmen in een bad met extra ondersteuning. Dan maken wij graag voor u een uitzondering en kunt u gewoon met uw tegoed kaarten kopen bij dat aangepaste zwembad.

3.     ‘Ik heb één hele specifieke hobby’

Stel, u houdt uw hele leven erg van modeltreinen. Jaarlijks is er een hobbybeurs waar u graag naartoe wilt. Andere uitstapjes passen niet bij u. Dan begrijpen wij dat u graag naar die beurs gaat en denken wij mee over een passende oplossing.   

Neem contact op over uw situatie

Wij zijn bereikbaar via dit contactformulier.